-

diumenge, 22 de novembre del 2015

PRESENTACIÓ




L'Atles de la Felicitat és la història d'un meravellós viatge al voltant d'aquest agredolç món, que dura 1.278 dies; amb 31 països visitats entre AMÈRICA, OCEANIA, ÀSIA i ÀFRICA; i amb més de 175.000 kms recorreguts amb una simple motxilla i els pulmons carregats d'aire. 

Pel camí ocorren mil emocionants imprevistos i durant molts moments un té la impressió de caminar com si fos per un llibre obert. Un viatge de plaer i passió personal, una escola de resistència, un camí agredolç on no s'albira ficció alguna; prou fantàstic és conviure amb la realitat.
 
VIATJANT I APRENENT. Aquesta és la filosofia des de l'inici. Sortir al món a instruir-se, atrevir-se, submergir-se en un mar d'infreqüències; viure una vida diferent i fascinant, sense rutines angoixants o depressives; perfeccionar el tracte amb altres persones i costums; ampliar la visió de l'univers que habitem; convertir el fet de viatjar en un instrument de salut física i mental. 



L'Atles de la Felicitat és un PROJECTE FOTOGRÀFIC que naix com a conseqüència d'aquest meravellós viatge durant gairebé 4 anys al voltant del món i que conclou amb una macro-exposició i un llibre de fotografia-narrativa.

.- Objectius d'aquest projecte:

1r.- SOLIDARI: el 10% dels beneficis de l'expo-tenda d'aquest projecte, es destinaran al projecte educatiu de la ONG Namaskar Valencia Nepal. Más info en:



2n.- EDUCATIU: a través del projecte fotogràfic es pretén ensenyar no només el patrimoni natural mundial, sinó introduir valors educatius com la tolerància a cultures diferents, la solidaritat entre desconeguts, la cooperació mútua i la convicció de que tots (persones, animals i natura) estem inter-connectats i que per tant TOTS SOM UN.

3r.- ESPIRITUAL-REFLEXIU: la meua esperança és que entre l'inici i el final d'aquest projecte, el públic senta algunes de les espècies i aromes que trobe en el meu camí, així com demostrar que els somnis (per difícils que semblen) es poden fer realitat.





 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada