-

dimecres, 2 de desembre del 2015

PASSOS PER SER MECENES DEL LLIBRE "L’ATLES DE LA FELICITAT"



(si quieres leer este artículo en castellano, pincha aquí)

Hola amigues i amics, se que molts NO heu sigut mai micromecenes de xicotets projectes i no sabeu com poder col·laborar amb ells. Tranquils!!! També és la meua primera vegada en aquest món del micromecenatge, però és molt fàcil.

Però, QUÈ ÉS AIXÒ DEL MICROMECENATGE O CROWDFUNDING?
És una altra manera de generar una autèntica cultura de la col·laboració. Es tracta que tu, jo, el nostre veí,..., qui siga, puga ajudar a finançar menuts projectes culturals independents a través de menudes aportacions, i a canvi d'unes recompenses. Recompenses? I què és això? No estem parlant de donacions. Tu no vas a fer cap donació, sinó que faràs efectiva una compra d'un producte (punts de lectura, llibres, etc), però amb la condició que, si al final aquest projecte NO es porta a terme, NO es cobraran res d’allò que tu hages aportat.



Vaig triar VERKAMI per poder finançar el meu projecte, perquè és una de les plataformes més conegudes d'Espanya en aquest tipus de finançament de projectes culturals. A través d'ella, passen centenars de projectes a l'any; i això em va donar una absoluta seguretat a l'hora de ficar el meu.

Us explique els FÀCILS PASSOS A SEGUIR PER A SER MECENES DEL LLIBRE "L’ATLES DE LA FELICITAT":

1.- Entra al següent ENLLAÇ WEB (és millor que el punxes amb el botó "Ctrl" del teu ordinador apretat, ja que així se t'obrirà una finestra nova i podràs alternar aquestos Passos amb la web del projecte)


2.- Entraràs a la PÀGINA PRÒPIA DE L'ATLES DE LA FELICITAT A VERKAMI, on tindràs informació del projecte i podràs veure el vídeo de presentació.  
A la barra lateral dreta, veuràs una columna que posarà "APORTA AL PROJECTE". Aquí hauràs de triar quina és la quantitat que vols aportar, i què t’oferiré a canvi (punts de lectura, fotografies, el llibre,...)

Un exemple: si decidires, "Aportar 20 €", això seria el que t'oferiria a canvi:

Exemplar LLIBRE de fotografia-narrativa "L'Atles de la Felicitat"
+ Punt de lectura amb fotografia de l'autor
+ Llibre signat i personalitzat per l'autor
+ El teu nom apareixerà en l'apartat d'Agraïments del Llibre.
+ El teu nom apareixerà en un cartell de grans dimensions com a mecenes de l'exposició.
+ T'enviem la postcard amb la invitació a l'exposició
+ Despeses d'enviament incloses a la Safor (Suplement en Península i Balears)

Quan tingues clar quina opció desitges, punxes en "Aportar X "

3.- A la següent pantalla, hauràs de REGISTRAR-TE a Verkami (si no ho estàs). Simplement posa el teu nom, el teu email i una contrasenya. Continua...

4.- T’apareix una nova pantalla què et diu "CONFIRMA LA TEUA APORTACIÓ". Tries la forma de pagament (mitjançant targeta o paypal). En aquesta pantalla ja et diu: "Recorda que només farem efectiva la teua aportació en el cas que el projecte acabe amb èxit." És a dir, que si no arribem als 4.300 el dia 7 de gener de 2016, no et cobraran res.

Marques APORTAR

5.- A la següent pantalla, introdueixes les DADES de la targeta (si has triat aquesta opció de pagament) i continues. T’apareixerà una nova pantalla per confirmar la teua aportació.  Continua i...

6.- Al final t’apareixerà una pantalla "HAS APORTAT X AL PROJECTE". I ja està. Acabes de col·laborar amb el projecte. Mil gràcies!!!

7.- (OPCIONAL) A la mateixa pantalla d'abans, a la part de baix, et dóna l'opció de compartir el projecte a les teues xarxes socials (facebook, twiter,...) Si ho fas, mil gràcies més :-)

8.- INFO: Verkami t'enviarà 2 emails. Un de benvinguda i un altre com que JA ETS MECENES DE "L’ATLES DE LA FELICITAT".


Després, podràs seguir el progrés del projecte L'ATLES DE LA FELICITAT al bloc del projecte, on aproximadament cada 5 dies t'aniré informant de l'evolució del mateix, així com avanços en l'edició del llibre L'ATLES DE LA FELICITAT.

També podràs seguir totes les novetats al meu facebook, on serà un plaer acceptar-te com amic / ga, en el cas que encara no ho siguem :-); 
i/o també seguir-me al meu twitter.

(RECORDA que en cas que el projecte NO arribe al seu objectiu de finançament, NO es farà cap càrrec a la teua targeta o compte bancari.)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada