-

diumenge, 13 de desembre del 2015

TARGETA REGAL L‘ATLES DE LA FELICITAT. Un detall feliç



(lee este artículo en ESPAÑOL, aquí)

Entenem que no dóna molta confiança això de dir "Et promet que tinc el teu regal, però és que encara no existeix!". Així que per evitar sospites, si has comprat o vas a comprar el llibre o una fotografia o les dues coses, de “L’Atles de la Felicitat” amb la intenció de regalar-ho, pots imprimir una de les TARGETES REGAL, ficar-la a un sobre bonic i acompanyar-la amb el teu millor somriure. 



Tindre una de les TARGETES REGAL de “L’Atles de la Felicitat” és MOLT FÀCIL a través d’aquests senzills PASSOS:

1.- Entra a VERKAMI i selecciona a la columna de la dreta l’import que vols regalar. Les targetes  regal són pels imports de 15 €, 20 € (1), 30 € (2) i 60 € (3).

2.- Segueix els passos fins a realitzar la compra (si NO t’aclareixes, segueix les instruccions pas a pas del següent article –fes clic ací-).

3.- Descarrega’t en aquest enllaç la Targeta Regal (4) corresponent a l’import que has seleccionat (estan en valencià i espanyol).


...
(1) En el cas que no acabarem amb bon peu la campanya de crowdfunding i no es pogués imprimir el llibre; es canviaria el regal per DUES fotografies de 30x40 cm (a triar entre les que sortiran a l’exposició).

(2) En el cas que no acabarem amb bon peu la campanya de crowdfunding i no es pogués imprimir el llibre; es canviaria per una fotografia més de 30x40 cm (a triar entre les que sortiran a l’exposició).

(3) ) En el cas que no acabarem amb bon peu la campanya de crowdfunding i no es pogués imprimir el llibre; es canviaria per una fotografia més de 40x80 cm (a triar entre les que sortiran a l’exposició).

(4) Els regals s’entregaran als seus destinataris a partir del 29 de gener de 2016. Acudint al lloc de l’exposició o seguint les condicions d’enviament que hi ha a la mateixa pàgina del projecte L’Atles de la Felicitat a Verkami.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada